Meubelbeurs - Brussel

Zondag 4 - woensdag 7 november 2018

Meubelbeurs Brussel

Zondag 4 - woensdag 7 november, 2018
Onze beursstand: hal 8, stand 212/215

Light & Living heet u van harte welkom op onze beursstand gedurende de Meubelbeurs in Brussel. Ontdek de laatste trends en laat u inspireren door de nieuwste Light & Living collectie. Ons professionele team adviseert u graag om uw juiste collectie samen te stellen. Wenst u van tevoren een afspraak te maken met één van onze verkoopmedewerkers? U kunt een e-mail sturen naar info@light-living.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Blijf op de hoogte
In de tussentijd kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, via onze social media kanalen:

Facebook button Twitter button Linkedin button

Over de Meubelbeurs
Al sinds 1937 verbindt deze vakbeurs in Brussel de meubelfabrikanten met de meubelhandel. Eerst nationaal, later internationaal. Exposanten uit België, Nederland, Duitsland, Italië en andere Europese landen stellen hier op 66.000m² hun nieuwste collecties voor.

Het aanbod van de Meubelbeurs Brussel is afgestemd op de behoefte van de Europese meubelhandel. In Brussel ontdekt u collecties die uw verkoop beslist een vernieuwde dynamiek geven. Het is een kwalitatief en zeer divers, marktconform assortiment, met de commerciële waarde op de winkelvloer als uitgangspunt. Een mix van de voltallige Belgische Meubelindustrie en een select aanbod van de beste Europese fabrikanten uit het brede middensegment.

Website: http://www.meubelbeurs.be/ 

Routebeschrijving
Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Klik hier voor een nauwkeurige routebeschrijving via Google Maps.

2018 09 Drieluik Brussel optie 4