Klant informatie

Klant informatie

Vanaf het moment dat u de producten van Light & Living gaat verkopen, doen wij er alles aan om onze samenwerking tot een succes te maken. We ondersteunen u met beeld- en promotiemateriaal, communiceren duidelijk over wat u van ons kunt verwachten en leveren volgens afspraak. We zorgen ervoor dat u enthousiast blijft over onze collectie, door regelmatig nieuwe producten toe te voegen aan onze collectie. Producten die we vervolgens op een aansprekende manier presenteren.

Wanneer u vragen heeft over uw order of onze producten, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dat kan op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch, via het telefoonnummer 071-3672240, maar ook per mail: info@light-living.nl. Wij streven ernaar om alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.

Website & webshop

Op deze website van Light & Living kunt u de gehele collectie bestellen, wanneer producten op voorraad zijn. U kunt zoeken op productnummer of naam, maar ook via het filter menu aan de linkerkant van de webshop op productgroep, kleur of materiaal. Op de website laten we u zien welke producten nieuw zijn toegevoegd aan de collectie, die u dan meteen kunt bestellen. U kunt zich laten inspireren door thema's van de Light & Living-stylisten of u laten informeren over de activiteiten van Light & Living.

Om te kunnen bestellen via de website dient u een klant account aan te maken bij Light & Living. Wanneer u uw persoonlijk wachtwoord niet (meer) heeft, klik dan op de button ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina van onze website.


Wachtwoord vergeten voor de online shop?
1. Klik hier om uw wachtwoord te resetten.
2. Vul uw Klantnummer* en e-mailadres in.
3. U ontvangt een automatische e-mail.
4. Klik op de link in de e-mail en vul een nieuw wachtwoord in.
5. U bent nu ingelogd en kunt direct bestellen.

*U vindt uw klantnummer onder andere op onze orderbevestigingen en facturen.

Email nieuwsbrief

Regelmatig sturen we onze geabonneerde klanten een digitale nieuwsbrief. Daarin vindt u nieuws over de organisatie en de collectie. We delen de nieuwste producten met u en geven inspirerende voorbeelden van hoe u onze collectie het beste kunt presenteren. Daarnaast ontvangt u via deze nieuwsbrief uitnodigingen voor beurzen en andere evenementen. Als nieuwe klant wordt u automatisch lid van de nieuwsbrief service. U kunt zich hier altijd voor uitschrijven of aangeven wat voor berichten u wel of niet wilt ontvangen via een link die in de footer van iedere nieuwsbrief staat.

Social Media

Nog vóór nieuwe producten op de website te zien zijn, kunt u ze ontdekken via onze social mediakanalen. U ziet fotoreportages van klanten die met Light & Living een locatie hebben ingericht. We praten u bij over technische ontwikkelingen of veranderingen in de markt en laten u weten wanneer en waar wij op diverse internationale verlichtings- en home deco-beurzen in het jaar te bezoeken zijn. Volg Light & Living via FacebookTwitter of LinkedIn en blijf op de hoogte!

FTP-server

Light & Living besteedt veel aandacht aan de fotografie van haar producten, ook in sfeer. Als onze klant bent u vrij deze foto’s te gebruiken als ondersteuning bij de verkoop van onze collectie. U kunt alle product- en sfeerfoto’s vinden op onze FTP-server, via http://ftp.light-living.nl/. Behalve de foto’s, vindt u op deze server ook de actuele prijslijsten, productsheets van onze producten, energielabels, etc. Wanneer u klant wordt, ontvangt u een inlognaam en wachtwoord voor deze online database. Mocht u deze gegevens niet (meer) hebben, stuurt u dan een mail naar info@light-living.nl, zodat wij u snel nieuwe gegevens kunnen toesturen.

Drukwerk

U kunt de collectie van Light & Living online bekijken, maar ook in print. Ieder jaar brengt Light & Living een catalogus uit, met daarin een overzicht van onze gehele collectie. De producten zijn overzichtelijk verzameld en aansprekend in beeld gebracht. Omdat de prijzen niet in de catalogus, maar in een aparte prijslijst worden vermeld, kunt u de catalogus ook als verkooptool bij klanten gebruiken. De catalogus komt in het najaar rondom het beursseizoen uit en is alleen te bestellen bij een order. Online kunt u de catalogus op de website bekijken wanneer u ingelogd bent.

Aanvullend aan de catalogus brengen we tweemaal per jaar een Style Magazine uit, met nieuwe of seizoensproducten. Deze brochure geeft een goed beeld van de meest recente aanvullingen op de collectie. Het Style Magazine wordt uitgedeeld op de beurzen in het voor- en najaar en is online te bekijken op onze website.

Showroom

De plek waar de collectie van Light & Living het beste tot haar recht komt, is onze showroom. Light & Living heeft showrooms in Noordwijk (Nederland) en Somercotes (UK). Het paradepaardje is de showroom in Noordwijk, bij het hoofdkantoor van Light & Living. Hier staat de volledige collectie, op een spectaculaire manier gepresenteerd. Maak een afspraak voor een bezoek via uw accountmanager, via info@light-living.nl of kom spontaan langs tijdens kantooruren.

Beurzen

Twee maal per jaar is Light & Living als exposant aanwezig op internationale verlichtings- en home deco-beurzen. Op deze beurzen presenteren we een deel van de basiscollectie, maar vooral ook veel nieuwe producten. Uiteraard kunt u direct bestellen bij een van de Light & Living collega’s, die u graag te woord staan en adviseren over de samenstelling van uw eigen collectie. Als klant van Light & Living ontvangt u een uitnodiging voor de beurzen per mail. Daarnaast kunt u op de website in de beurskalender alle details van iedere beurs lezen.

Cash & Carry’s

De collectie van Light & Living is -al sinds het merk werd opgericht- ook te koop bij Cash & Carry-centra. In deze winkels kunnen winkeliers onze producten kopen, zonder dat ze gebonden zijn aan een minimale orderwaarde of besteleenheid. Daarnaast kunt u hier uw aankopen direct meenemen. Light & Living heeft een stand in Cash & Carry TICA in Aalsmeer en Trends & Trade in Venlo. Kijk voor adresdetails op de pagina ‘over ons’.

App4customers

De App4customers is de gulden middenweg tussen onze gedrukte catalogus en online webshop. Waar op de webshop productfoto’s leidend zijn bij het samenstellen van een order, zijn op de iPad-app de sfeerfoto’s leidend. Door op een item op een sfeerbeeld te klikken, kunt u een product meteen bestellen. U kunt de Light & Living app4customers gratis downloaden in de appstore. Uw login-gegevens zijn hetzelfde als die voor de website.

Light & Living BeurskalenderKLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE BEURSKALENDER

Autumn Fair 1 september 2019 - 4 september 2019

Autumn Fair

Birmingham

Maison & Objet 6 september 2019 - 10 september 2019

Maison & Objet

Parijs

Homi Milano 13 september 2019 - 16 september 2019

Homi Milano

Milaan

Meer informatie over Light & Living

Onze showroom

Onze showroom

U bent van harte welkom

De nieuwste collectie

De nieuwste collectie

Direct online te bestellen

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Hart voor Haiti