Showroom informatie

U bent van harte welkom

Get inspired

Showroom informatie

De plek waar de collectie van Light & Living het beste tot haar recht komt, is in onze showroom. Altijd de nieuwste producten, de meest persoonlijke aandacht en sfeerkamers die u op ideeën brengen. Maak direct een afspraak via: info@light-living.nl

Collectiewisseling in showroom Noordwijk
Van 5 tot en met 16 november wordt de showroom van Light & Living in Noordwijk compleet vernieuwd. In deze periode verbouwen wij onze 1200 vierkante meter grote showroom. Vanaf maandag 19 november bent u van harte welkom om de nieuwe voorjaar- en zomercollectie van Light & Living te komen bewonderen in Noordwijk. Maak van tevoren wel even een afspraak. Neem daarvoor contact op met uw accountmanager of mail naar info@light-living.nl.

Hoofdkantoor en showroom

Showroom Nederland
's Gravendijckseweg 8
2201 CZ Noordwijk
Nederland
Tel.   +31 (0)71 - 367 22 40
Maak een afspraak per mail

De Light & Living showroom in Noordwijk is met 1200 m2 en zeventien sfeerkamers onze grootste showroom. Regelmatig worden er evenementen en Open Huizen georganiseerd, maar ook zonder afspraak bent u tijdens kantooruren altijd welkom. Een aantal keren per jaar wordt deze showroom volledig opnieuw ingericht, zodat u steeds nieuwe producten ziet. Daarnaast heeft deze showroom ook sfeerkamers voor de kerstcollectie.

Cash & Carry

Light & Living - TICA Aalsmeer
Hal: Roze D8/10/11/13/18
Randweg 155
1422 ND Uithoorn
Nederland
Website

Light & Living - Trends & Trade Venlo
Hal: B1.01
Floralaan 31
5928 RD Venlo
Nederland
Website

De collectie van Light & Living is -al sinds het merk werd opgericht- ook te koop bij Cash & Carry-centra. In deze winkels kunnen winkeliers onze producten kopen, zonder dat ze gebonden zijn aan een minimale orderwaarde of besteleenheid. Daarnaast kunt u hier uw aankopen direct meenemen. Light & Living heeft een stand in Cash & Carry TICA in Aalsmeer en Trends & Trade in Venlo.

TICA logo grijs

Trends trade logo grijs

Meer over ons

Catalogus 2018-2019

Catalogus 2018-2019

Bekijk het resultaat!

De nieuwste collectie

De nieuwste collectie

Direct online te bestellen

Klant worden?

Klant worden?

Registreer u vandaag nog