Showroom informatie

U bent van harte welkom

Get inspired

Showroom informatie

De plek waar de collectie van Light & Living het beste tot haar recht komt, is in onze showroom. Altijd de nieuwste producten, de meest persoonlijke aandacht en sfeerkamers die u op ideeën brengen. Maak direct een afspraak via: info@light-living.nl.

Hoofdkantoor en showroom

Showroom Nederland
's Gravendijckseweg 8
2201 CZ Noordwijk
Nederland
Tel.   +31 (0)71 - 367 22 40
Maak een afspraak per mail

De Light & Living showroom in Noordwijk is met 1200 m2 en zeventien sfeerkamers onze grootste showroom. Regelmatig worden er evenementen en Open Huizen georganiseerd, maar ook zonder afspraak bent u tijdens kantooruren altijd welkom. Een aantal keren per jaar wordt deze showroom volledig opnieuw ingericht, zodat u steeds nieuwe producten ziet. Daarnaast heeft deze showroom ook sfeerkamers voor de kerstcollectie.

Cash & Carry

Light & Living - TICA Aalsmeer
Hal: Roze D8/10/11/13/18
Randweg 155
1422 ND Uithoorn
Nederland
Website

Light & Living - Trends & Trade Venlo
Hal: B1.01
Floralaan 31
5928 RD Venlo
Nederland
Website

De collectie van Light & Living is -al sinds het merk werd opgericht- ook te koop bij Cash & Carry-centra. In deze winkels kunnen winkeliers onze producten kopen, zonder dat ze gebonden zijn aan een minimale orderwaarde of besteleenheid. Daarnaast kunt u hier uw aankopen direct meenemen. Light & Living heeft een stand in Cash & Carry TICA in Aalsmeer en Trends & Trade in Venlo.

TICA logo grijs

Trends trade logo grijs

Meer over ons

Catalogus 2019

Catalogus 2019

Bekijk het resultaat!

De nieuwste collectie

De nieuwste collectie

Direct online te bestellen

Klant worden?

Klant worden?

Registreer u vandaag nog